2020. március 24., kedd

Kémia - NemkellmegtanulniCsakFigyelni

                                             Rendkívüli Szolgálati Közlemény !

Minden csütörtökön 8,15-8,45 között elérhető leszek az osztály számára online (igény esetén tovább is).

Most csütörtökön ezt a programot próbáljuk ki: 
Discord: hangkonferencia. Windows, android, ios.
windowsos letöltés:
 https://discordapp.com/download

Aki teheti csatlakozzon legyen szíves a Lisztkémi7a Messenger csoporthoz (nem kell hozzá facebook regisztráció!), vagyis akit már fel tudtam venni, legyen szíves hívja meg a többieket. Így gyorsabban tudunk reagálni, segíteni, engem elérni...

Jövö héten a Zoomot próbáljuk ki, de ha minden igaz addigra már profik lesztek benn, de ha nem innen töltsétek le: Zoom (kattints rá!)

Ha minden jól megy csütörtök délután megy a próbateszt, amit ha csatlakoztok, megbeszélünk Discordon, és messengeren.

Redmenta: ellenőrzésre szolgáló felület. Ezzel szerintem jól járnátok, sokkal jobb lesz folyamatosan keveset számon kérni, mint év végén egyben. Regisztrálni kell, a többit később! Nekem kell majd a gyerekeket név alapján felvennem. Ezért, aki regisztrál, arra kérem, hogy a név megadásakor ebben a formátumban tegye: pl. Lisztes Kruczifix Bendegúz! J (tehát a név elé kérnék egy Lisztes plussz előtagot, így könnyen megtalállak titeket, ellenben az ország összes regisztrált egyező nevű gyermeke közül kellene, valahogy kiválasszalak). Ha valakinek már van regisztrációja, kérlek jelezd!

Ezek nem a mai nap elvégzendő feladatai!!!

Ha bárkinek kérdése van, addig is elérhető vagyok messengeren, emailen (kruzslicz.peter@gmail.com), indokoltabb esetben telefonon (+3630/248-5145)

További Szép Napot!
Üdv: Kruzslicz Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése