2020. március 26., csütörtök

Osztályfőnöki óra 03. 26.


Kedveseim!

A mai osztályfőnöki óra témája a „Szeretet, tisztelet, megbecsülés és hála”.

A koronavírus elleni küzdelem frontvonalában vannak az egészségügyi dolgozók, akik minden nap küzdenek azért, hogy a fertőzöttek a lehető legjobb ellátást kapják.

Erről nem feledkeznek meg az érintett országok lakosai sem: Olaszországban (és néhány helyen itthon is) esti tapssal köszönik meg az orvosok, nővérek, ápolók munkáját, ételt visznek nekik. Két pesti luxusszálloda pár napja esténként különleges módon nyilvánít köszönetet:
A szállodák szobáiban úgy gyújtják fel a világítást, hogy azok együttesen egy szív alakot formázzanak. 
A mostani nehéz helyzetben nem csak az orvosoknak, ápolóknak, mentősöknek lehetünk hálásak az odaadó és sokszor erő feletti munkájukért, hanem még sokan másoknak is. Mint pl.: a beteghordóknak, takarítóknak, gyógyszertárakban, boltokban … dolgozó embereknek is.
Egy szép kezdeményezés indult el, amelyet szeretném ha a mi osztályunk is folytatna.
Készítsetek bármilyen technikával (színes papírból kivágva, tempera, üvegfestés…) szívet vagy szivecskéket, amelyet elhelyeztek az ablakotokban. Ezzel fejezitek ki hálátokat, hogy ezek az emberek nap mint nap fáradoznak értünk.





Köszönöm a kedves munkáitokat amelyet nekem is megmutattok egy fényképen az rbmarianna@gmail.com  e-mail címre elküldve. 
Nagy ölelés mindannyiótoknak!
Mariann néni 💓




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése